Dupsko/Stilleskruer

Dupper og Stilleskruer til mange formål

I vores kategori Dupsko/Stilleskruer, har vi runde, firkantede, firkantede med gevind og rektangulære. De bliver også kaldt rørafslutning, rørben, plastikprop, slutprop, plastik dupper. De er med eller uden gevind, og du kan vælge mellem flere størrelser. Der er dupsko med filt. De passer til rør, bordben, sofa- og stoleben samt strygebræt. Se efter udvendigt mål på røret og rørgodstykkelse. Du kan også finde dupsko og stilleskruer mm, der passer til alu byggesystem

Dupsko har mange navne. Den kan nemlig bruges til rigtig mange ting. Det er f.eks. et beslag, der sættes, skubbes, skrues eller fikseres ud over en genstand. Den kan også bruges til at samle flere dele. Dupsko på stoleben kan for det meste skiftes ud, og derfor er det af stor betydning, når du skal bestille dem, at du ved, hvad der skal måles så du får den rigtige ”sko” til din stol. Løse dupskos formål kan være at beskytte genstanden mod slitage, snavs eller overlast. På skolerne er de opmærksomme på, at sætte dupsko på, så stolene ikke larmer, når børnene trækker stolene ind og ud. Det er især vigtigt for sensitive elever og børn med hørenedsættelse.

Vi har også et stort udvalg i stilleskuer, fingerskruer og håndgreb. Stilleskrue i stål og el-galvaniseret. Leder du efter specielle stilleskruer, så ring gerne til os på 4396 5100.