Om Porsa

Unikke løsninger

Porsa er en moderne virksomhed med mere end 60 års erfaring. Siden 1960 har vi designet og fremstillet inventarsystemer. Vores produktkatalog spænder vidt, fra alu-systemer og stålreoler til helt unikke indretninger og specialprodukter. Vi har salg, administration, produktion og lager i Brøndby. Det sikrer dig en høj kvalitet og kort leveringstid også på specialprodukter. Porsa er et danskejet familieforetagende.

Showroom

Har du en specialopgave, er du velkommen til at kontakte os telefonisk eller komme forbi til et inspirerende besøg i vores showroom i Brøndby. Fyn og Jylland bliver dækket af en kørende konsulent.

Kvalitet til den rigtige pris

I Porsa har vi egen produktion i aluminium, træ og stål, derfor er vores kunder sikret individuelle løsninger af høj funktionalitet og kvalitet til den rigtige pris. Vi har stor erfaring i individuelle specialløsninger, da ca. 80% af alle produkter specialfremstilles. Kontakt os for uforbindende tilbud og rådgivning.

Specifikke webshops

På denne webshop-side har vi alle vores varer samlet. For overskueligheden over nogle udvalgte varer, har vi webshops med  vores opslagsskabe, panelvæg og dupsko.