Alu Byggesystem

Aluprofiler, Samleled og Tilbehør

Alu Byggesystem er vores kerneprodukt og indeholder et stort udvalg af aluprofiler (alurør.) bla. til butiksudstyr mm. Alurør leveres i flere standardlængder og farver, lige til at sætte sammen med Porsa samleled og dupsko ved udelukkende at bruge en gummihammer. Det er nemt og bekvemt. Vi leverer også alurør i specialmål, med hulboring og/eller med smigskåret flig/rør.

Du kan få 25×25 mm aluprofiler i firkantede, kvartrunde, specielle og vinkel aluprofiler, som du kan bruge til at bygge butiksinventar, akvarieborde mm. Tilbehør som benstøtter, bordbensplader, glashængsler, låse, hjul og gondolfødder finder du her. Enten kan du selv bygge det, eller vi bygger butiksinventaret til dig ud fra ønsker og mål. Vi har stor erfaring og vores produkter er både robuste og til konkurrencedygtige priser. Der er næsten ikke noget, der ikke kan bygges af Porsa aluprofiler – alt fra akvarieborde, instrumentborde, specialprodukter, diske, skranker, glasvitriner og meget mere.

Vi producerer både til virksomheder, private og institutioner. Som sagt laver vi løsninger, hvor vi monterer et færdigt produkt og også løsninger, hvor kunderne selv monterer det med vores aluprofiler og samleled. Du er altid velkommen til at kontakte os på 4396 5100, eller kontakte os via formularen på denne side, hvis du har brug for inspiration eller har spørgsmål i dit ”byggeprojekt” Vi kommer også gerne på et uforpligtende konsulentbesøg.